Traiteurdienst feestdagen 2014




Food Architect helpt u de feestdagen door te komen zonder de nodige stress voor het bereiden van een feestmaal. Met Food Architect in a Box wordt uw menu voorbereid en met behulp van het instructieblad legt u op het moment zelf nog de laatste hand aan uw gerechten. Zo kunt u volop genieten van uw familie en het gezellig samenzijn.

 

Kerst 2014

 

Hapjes:


Gegratineerde oester met champagnesaus en spinazie

 

Noorse Gravadlax met dilleroom, miriekswortel en roggetoast

 

Bouché met Oud Brugge kaas en zwarte truffel

 


Menu:

 

Terrine van Foie Gras met confituur van vijgen en briochetoast

 

Bisque d’homard met Armagnac

 

Roulade van kalkoen gevuld met wilde zwammen en zwarte truffel, grondwitloof en pommes duches met amandel

 

Moëlleux au chocolat met rode vruchten*

 

Assortiment kazen van kaasaffineur Callebaut (+ 6 euro)

* Optioneel: verse hoeveijs 1l  

 

Prijs: € 50,00 pp

 

 

Oudejaarsavond 2014

 

Hapjes:


Vijg met geitenkaas, spek en dennenhoning

 

Gevuld krieltje met zure room, bieslook en handgepelde grijze garnalen

 

Carpaccio van coquille, crème van knolselder en truffelolie

 

Oosters gemarineerde Zeeuwse oester, gelei van dashi


Menu:

 

Carpaccio van hert met wilde zwammen, crème van butternutpompoen en notenolie

 

Halve kreeft Thermidor

 

Gebakken fazantenfilet met wintergarnituur, wildjus en pomme fondantes

 

Feestelijk dessert van mango en framboos

 

Assortiment  huisgemaakte koffiekoekjes (+ 4 euro)

 

 

Prijs: € 65,00 pp

 

 

Voor meer informatie neem gerust contact op met Kim Vandevoorde 
kim@foodarchitect.be   
0471/30.31.30



shop kooklessen onze recepten catering demonstraties agenda degustaties


Ontvang je reeds onze nieuwsbrief ?