Bubbles all over the world




Bubbels hebben iets feestelijk en dat is tijdens deze degustatie zeker niet anders. Toch gaan we proberen je te verbazen over hoe verscheiden bubbels wel zijn en wie de makers achter de bubbles zijn. Bubbels worden vaak geassocieerd met Champagne en Cava, maar ooit al Vonkelwijn uit Zuid-Afrika geproefd, of schuimwijn uit Griekenland? Sommelier Conseil Marina Claus en Chef Kok Sarah Soulliaert maken met u een wereldreis doorheen Frankrijk, Spanje, Zuid-Afrika, Griekenland, enz. Daarnaast laten we je desgewenst ook proeven welke bubbels met welk gerecht kunnen worden gecombineerd. Ooit al gedacht om Cremant d’Alsace te combineren met kaas en Champagne met sushi? Bubble up your life tonight!

 

Deze degustaties gaan door in Gent Centrum volg ons op facebook voor de locatie en de juiste datum.

 

Wij hebben ook verschillende formules voor groepen of bedrijven deze zijn op aanvraag. Voor meer info mail naar Sarah@cookexperience.be.



shop kooklessen onze recepten catering demonstraties agenda degustaties


Ontvang je reeds onze nieuwsbrief ?