Ontdek de wereld van de Gins
Let’s taste some gin en Tonic.Gin is de meest hippe en trendy drank sinds de cocktail martini van James Bond. Waar het vroeger nog een ordinair stooksel was van graan en jeneverbes, onder andere gebruikt als medicijn en ziektebestrijder, is het nu super verfijnde en kwalitatief aperitief die niet meer weg te denken valt uit de hedendaagse gastronomie!Wij bieden je een professionele tasting aan waarbij je ondergedompeld wordt in de gincultuur.


Van zijn onstaan en alle leuke weetjes over gin tot het combineren met z’n bijpassende tonic water en natuurlijk hoe je jouw lievelingsgin het best serveert.

 


Dus wil jij deze zomer je vrienden verassen met je kennis of wil je gewoon een zomer lang zelf genieten van the perfect “Gin&Tonic” bel of mail ons voor meer informatie!  Wij organiseren uw gepersonaliseerde gin tasting.

-          6  gins te ontdekken per sessie waarbij elke sessie anders is

-          Mogelijk om nadien gins en tonics aan te kopen

 

Wij bieden ook andere gin formules aan deze gaan door vanaf min 8 personen. Voor meer info ( Sarah@cookexperience.be)shop kooklessen onze recepten catering demonstraties agenda degustaties


Ontvang je reeds onze nieuwsbrief ?