Wijncursus met hapjes
Vandaag de dag is wijn hot!

Op elk feest of receptie vind je cava en champagne, aan elke feesttafel staat een Pomerol of Châteauneuf-du-Pape.  Bijna elk land maakt vandaag wijn en ieder land heeft zijn eigen typische streken, autochtone druiven en manier van wijnmaken.  Wijn in fles, wijn in box, een kurkafsluiting, een schroefdop of een glazen stop, je vindt het allemaal.

 

Tijd dus voor ons om jullie te helpen in deze wirwar en klare wijn te schenken!

 

Wij helpen je graag met onze wijncursussen, volledig op uw maat gemaakt. We leren je smaken in wijn herkennen, druiven te linken aan typische regio's vanover de hele wereld maar vooral leren we je ten volle genieten van een goed glas wijn zodat je samen met enkele vrienden of familie thuis, op restaurant of op een feest beter kan begrijpen wat je drinkt en je meer kan genieten van deze heerlijke drank.

 

Wij stellen je alvast deze basisformules voor, maar staan open voor elke suggestie en helpen je met veel plezier verder bij het samenstellen van jouw degustatie op maat.

 

Harmonie wijn en gerecht: je zit op restaurant en hebt net je menu besteld. De sommelier van dienst brengt je een encyclopedie van een wijnkaart met wijnen uit elk land en dan is er een gevaar dat je verloren loopt tussen al deze kennis. Wij helpen je zeer graag om duidelijkheid te brengen welke wijn je het best kiest bij welk gerecht.

 

€ 60 voor 1 les met aangepaste hapjes


Wil je met ons mee op ontdekkingsreis langs de mooiste wijngaarden in de wereld en wil jij ook de verhalen achter elke wijn leren kennen contacteer ons vrijblijvend.shop kooklessen onze recepten catering demonstraties agenda degustaties


Ontvang je reeds onze nieuwsbrief ?