Tour de France Reeks 1
Vandaag de dag is wijn hot!

Op elk feest of receptie vind je cava en champagne, aan elke feesttafel staat een Pomerol of Châteauneuf-du-Pape.  Bijna elk land maakt vandaag wijn en ieder land heeft zijn eigen typische streken, autochtone druiven en manier van wijnmaken.  Wijn in fles, wijn in box, een kurkafsluiting, een schroefdop of een glazen stop, je vindt het allemaal.

 

Tijd dus voor ons om jullie te helpen in deze wirwar en klare wijn te schenken!

 

Wij helpen je graag met onze wijncursussen, volledig op uw maat gemaakt. We leren je smaken in wijn herkennen, druiven te linken aan typische regio's vanover de hele wereld maar vooral leren we je ten volle genieten van een goed glas wijn zodat je samen met enkele vrienden of familie thuis, op restaurant of op een feest beter kan begrijpen wat je drinkt en je meer kan genieten van deze heerlijke drank.

 

Wij stellen je alvast deze basisformules voor, maar staan open voor elke suggestie en helpen je met veel plezier verder bij het samenstellen van jouw degustatie op maat.

 

Tour de France: een rondleiding doorheen de mooiste wijnstreken van Frankrijk. Van Noord naar Zuid, wit en rood, droog en zoet. Elke regio wordt uitvoerig besproken om zo een beter beeld te scheppen van de bakermat van de klassieke wijnstreken.

 

160,00€ per reeks van 4 sessies

 

Omdat het aanbod in Frankrijk zo divers is splitsen we de lessen op in twee delen:

 

Reeks 1 (4 lessen)  Bourgogne, Côtes du Rhône, Elzas en Jura en Languedoc

 

 

 

 

shop kooklessen onze recepten catering demonstraties agenda degustaties


Ontvang je reeds onze nieuwsbrief ?