Passion For Taste For Passion
Vitis Vin biedt u een aktuele selectie van kleine, hoogstaande wijnproducenten met uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

 

Bernard De Vriendt, bouwkundig ingenieur en Sommelier-Conseil beleeft deze passie sinds 1995. Elk jaar bezoekt hij samen met zijn collega’s Sommeliers-Conseils nieuwe producenten, op zoek naar de laatste revelaties in Europa.

 

Onze specialiteit is Europese wijnen, waaronder een brede selectie van rechtstreeks geïmporteerde produkten, van
onderandere exclusieve topkastelen.

 

Wijncursussen

In deze sterk veranderende wijnwereld zijn internationaal erkende wijn- en spiritopleidingen onontbeerlijk. Het up-to-date houden van uw wijnkennis biedt U meer perspectieven. De Sommeliers Conseils van Vitis Vin benaderen het onderwerp wijn in elke opleiding vanuit een globaal wereldbeeld: verschillende wijnstijlen, druivenrassen, regio’s, harmonie tussen wijn en gerecht,… Zo krijgt u een degelijk inzicht in de internationale wijntrends.

 

Wijndegustaties

Meerdere keren per jaar zijn er degustaties voorzien in de aanwezigheid van de wijnbouwers uit verschillende regio’s, onder begeleiding van onze vaste Sommelliers-Conseil Bernard De Vriendt & Best Junior Sommellier van België 2007 Joery De Lille.

 

Bezoek ons online

www.vitisvin.beshop kooklessen onze recepten catering demonstraties agenda degustaties


Ontvang je reeds onze nieuwsbrief ?