Gelei van Tomaat met Garnaal




Ingrediënten:

- 6 trostomaten
- 120g garnalen
- 4 gelatinebladen (geweekte)
- bieslook
- 1eetl. versnipperde sjalot
- 1 potje cressonscheuten
- peper en zout

 

Bereiding:

 

 - Pel de tomaten ( 30sec. in kokend water leggen en onmiddellijk doen schrikken in ijswater) en verwijder de pitjes.
- Mix het vruchtenvlees en zeef.
- Laat de geweekte gelatinebladen opwarmen en smelten op het vuur en voeg toe aan het sap.
- Kruiden met peper en zout (event. selderijzout).
- Giet alles in een pyrexschotel en laat opstijven in de koelkast.
- Snij de tomatengelei in kleine blokjes en vermeng het met de garnaaltjes, versnipperde bieslook  en sjalotten.
- Serveer in een glaasje en werk af met de cressonscheutjes



shop kooklessen onze recepten catering demonstraties agenda degustaties


Ontvang je reeds onze nieuwsbrief ?