Flan van Groene Kruiden met Gerookte Paling




Ingrediënten:

 

- 300g spinazie
- 100g dille
- 100g dragon
- 100g peterselie
- 100g zuring
- citroensap (naar smaak)
- 2dl groente of gevogelte bouillon
- 200g gerookte paling
- 3 gelatine bladen (in koud water geweekt)
- peper en zout

 

Bereiding:

 

 - Kook alle kruiden samen kort op een hevig vuur. Giet af en spoel onder stromend koud water. Laat alles uitlekken en mix heel fijn. Smaak af met peper en zout.
- Warm de bouillon op zodanig dat de gelatinebladen kunnen smelten. Vermeng met de groene kruidenmix en stort uit op een plaat. Laat opstijven.
- Duw met een ronde vorm cirkels uit.
- Snij de paling in fijne reepjes en versier de geleicirkels.
- Werk af met scheuten. (prei of shiso, …)



shop kooklessen onze recepten catering demonstraties agenda degustaties


Ontvang je reeds onze nieuwsbrief ?