Ravioli van Sint-Jacobsnoot en Prei




Ingrediënten:

 

(voor 4 personen)

- 2 St.-jacobsnoten
-200 ml room
-1pakje wonton vellen
-peper en grof zeezout
-1 steel wit van prei
-2dl garnalen fumet
-1 wortel

 

Bereiding:

 

- Voor de saus: kook de fumet in tot de helft, doe er een scheut room bij smaak af met peper, zout.
- Halveer de st.-jacobsnoten en bak ze kort aan.
- Snij de prei fijn en stoof ze aan.
- Snij de wortel in jullienne en kook ze op.
- Net voor het door geven warm ze op in een pan met een beetje olie.
- Leg de wonton vellen open en leg er een halve noot in met wat prei.
- Strijk de randen in met eigeel en vouw ze dicht.
- Pocheer de ravioli in licht kokend water.
- Dresseer de wortelen op een bord dresseer de ravioli er boven op en doe de saus erover.
- Werk af met een met versnipperde bieslook en garnaaltjes.



shop kooklessen onze recepten catering demonstraties agenda degustaties


Ontvang je reeds onze nieuwsbrief ?