Ravioli van Sint-Jacobsnoot en Kervel




Ingrediënten:

 

(voor 4 personen)

- 2 St.-jacobsnoten
- 200 ml room
- 1pakje wonton vellen
- 1 bos waterkers
- 1 bos kervel
- Peper en grof zeezout
- 1 steel wit van prei

 

Bereiding:

- Saus: laat de room opkoken met de fijn gesneden waterkers en kervel, mix fijn en smaak af met peper,zout en een beetje groentenbouillon.
- Halveer de st.-jacobsnoten en bak ze kort aan.
- Snij de prei fijn en stoof ze aan.
- Leg de wonton vellen open en leg er een halve noot in met wat prei.
- Strijk de randen in met eigeel en vouw ze dicht.
- Pocheer de ravioli in licht kokend water.
- Dresseer de ravioli in een klein diep bord en doe de saus erover, werk af met een kerveltakje.
- Werk af met versnipperde bieslook en grof zeezout.



shop kooklessen onze recepten catering demonstraties agenda degustaties


Ontvang je reeds onze nieuwsbrief ?